- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vasek
vasek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 967x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vasek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 967Pomazánka z leča
Lečo ze sklenice vylijeme na horkou pánev. Podusíme, dokud se tekutina neodpaří. Nyní vlijeme do pánve rozšlehaná vejce a ochutíme pepřem a solí. Jakmile vejce ztuhnou, pánev odstavíme a...
vícePomeranče s rumem
Dva velké pomeranče oloupeme, jeden pomeranč nakrájíme příčně na tenká kolečka, jeden rozebereme na dílky. Na dva talířky po celé ploše vyskládáme kolečka pomeranče, dílky pomeranče na ně...
víceBrambory zapečené s pohankou
Pohanku důkladně propláchneme pod tekoucí vodou, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Vařené brambory rozšťoucháme na kaši, cibuli nakrájíme nadrobno, klobásu na kolečka. V...
víceSrnčí guláš se šalotkou a bramborami
Srnčí maso odblaníme, omyjeme a nakrájíme na kostky, šalotky oloupeme a 1/3 nakrájíme nadrobno, ostatní necháme vcelku, z nových brambor vybereme menší, omyjeme je pod tekoucí vodou, očistíme...
víceBramborové šišky s jehněčím masem
Brambory očistíme, omyjeme, v hrnci s vodou uvaříme do měkka (asi 20 minut), scedíme, překlopíme do mísy. Na pánvi rozpustíme máslo a přidáme mleté jehněčí maso. Restujeme 5 minut, přisypeme...
víceBanánová pěna s likérem
V kovové míse utřeme žloutky s cukrem, naředíme mlékem, přidáme vanilkovou esenci, likér, vyšleháme metlou a trochu zahřejeme nad ohněm, stále mícháme, až pěna zhoustne. Za stálého míchání...
víceOstružinové koláčky
Polovinu ostružin rozmačkáme vidličkou, druhou polovinu necháme vcelku. Z plátu listového těsta vykrojíme čtyři koláčky, z odřezků vytvoříme zvýšené okraje, koláčky položíme na plech, potažený...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele