- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vasek
vasek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 967x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vasek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 967Kachní játra na špízu s hruškovým pyré
Kachní játra nakrájíme na kostky, šalotky oloupeme a rozkrojíme napůl. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme játra a osmažíme ze všech stran. Kostky vyndáme, do pánve nasypeme cukr, jakmile se...
víceKančí guláš v kořeněném víně
Odblaněné kančí přední maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, slaninu na nudličky, kůrku tvrdšího chleba nastrouháme. Do rendlíku nalijeme červené víno, okořeníme jalovcem,...
víceVioleta koktejl
Do šejkru nalijeme šťávu z černého rybízu, pomerančovou šťávu, curacao a přidáme 2 kostky ledu. Uzavřený šejkr dobře protřepeme, otevřeme a koktejl nalijeme do připravené skleničky. Plátek...
víceVepřová žebírka s mateřídouškou
Žebírka naklepeme a od kosti částečně odřízneme. Posypeme solí, pepřem a drceným kmínem. Vložíme do pánve s rozehřátým máslem a smažíme z každé strany 4 minuty. Kotlety vyjmeme a rozdělíme na...
víceMořský jazyk se špenátem
Z mořského jazyka použijeme filety bez kůže a kostí. Filety osolíme, opepříme a usmažíme na pánvi s rozehřátým máslem. Podlijeme vínem a vodou, podusíme ještě minutu a odstavíme. Špenátové...
víceListový koláč s octovou smetanou
Plát listového těsta rozložíme na plech, potažený papírem na pečení. Do misky nalijeme malinový ocet, přidáme zakysanou smetanu, cukr, špetku soli, rozšleháme metlou. Směs naneseme rovnoměrně...
vícePyré z bílých fazolí
Fazole namočíme předem alespoň čtyři hodiny, nejlépe přes noc. Hrnec s fazolemi dáme na oheň i s vodou, ve které se namáčely. Přidáme pokrájenou karotku, jednu větší cibuli, dva hřebíčky,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele