- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vasek
vasek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 967x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vasek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 967Krabí polévka s rýží
Do hrnce nalijeme mléko, přisypeme rýži, povaříme 20 minut a rozmixujeme. Přidáme rozmražené a pokrájené krabí maso, sardelovou pastu, zakápneme citronovou šťávou, zalijeme rybím vývarem,...
vícePalačinky s čokoládovými jablky
Do mísy rozklepneme vejce, přisypeme mouku, cukr, špetku soli, přilijeme mléko, vypracujeme hladké těsto a necháme chvilku uležet. Jablka rozpůlíme, vydlabeme jádřince a zbytek nakrájíme na...
vícePolévka celerová s hříbky
Hříbky očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky, očištěný celer pokrájíme na nudličky. V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme celer s hříbky, krátce orestujeme, posypeme moukou, promícháme s...
víceJablečný flip
Do šejkru nasypeme led, necháme půl minuty stát, aby se šejkr ochladil. Vylijeme přebytečnou vodu a jako první na led v šejkru přidáme žloutek, teprve potom přilijeme jablečnou šťávu,...
víceVepřový guláš z jazyků
Vepřové jazyky omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, aby byly akorát ponořené, osolíme a povaříme asi půl hodiny. Scedíme, sloupneme kůži, nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, česnek...
víceTěstovinový salát s tuňákem a zeleninou
Tuňáka z konzervy vyklopíme do misky i s vlastní šťávou, zakápneme citronovou šťávou, rozmačkáme vidličkou, přisypeme vychladlé uvařené těstoviny a důkladně promícháme. Přimícháme nakládanou...
víceSrnčí závitky se šunkou
Z očištěné srnčí kýty nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, na každý plátek položíme 1 plátek šunky, 1 kolečko cibule, zabalíme do závitků, zpevníme párátky, žampiony nakrájíme na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele