- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Domácí jehněčí klobásky
Očištěné a omyté jehněčí maso umeleme, slaninu nadrobno nakrájíme a uzené maso umeleme nebo jemně nasekáme. Promícháme, směs osolíme, okořeníme, ochutíme česnekem a nakonec přilijeme trochu...
víceCitronový krém
Do mísy dáme 2 celá vejce, 3 žloutky, cukr a šleháme. Mléko svaříme s citronovou kůrou a ještě vařící je nalijeme na ušlehaná vejce. Pěnu z povrchu odstraníme. Krém nalijeme do formiček a...
víceBramborová polévka s hovězím masem
Hovězí maso nakrájíme na kostky a 1 hodinu vaříme. Přidáme na kostky nakrájené brambory, sůl a vaříme, až je maso měkké. Potom přidáme na kostičky nakrájenou a na tuku osmaženou kořenovou...
víceVaječná omeleta s džemem (minutka)
Vejce rozmícháme a vlijeme do pánvičky s rozpuštěným máslem. Necháme je trochu zapéci. Do středu omelety rozetřeme džem, přeložíme ji nebo zabalíme a v troubě krátce zapečeme. Nakonec...
víceVišňový salát
Z višňového kompotu odlijeme část sirupu a sklenici doplníme směsí oleje, citronové šťávy, soli, pepře a chilli koření. Necháme marinovat asi 6 hodin. Na talíř upravíme omyté listy salátu,...
vícePstruzi na zelenině
Očištěné pstruhy uvnitř osolíme. V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou zeleninu a cibuli, sůl a pepř. Krátce podusíme a pokapeme octem. Na podušenou zeleninu...
víceZadělávané kuře
Kuře omyjeme, očistíme, rozkrájíme na čtvrtky a vložíme do osolené vařící vody. Přidáme očištěnou zeleninu a uvaříme doměkka. Připravíme bešamelovou omáčku, přidáme žloutek, muškátový oříšek...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele