- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Bramborová hnízda plněná šunkou a sýrem
Uvařené brambory nastrouháme, osolíme a smícháme s vejcem a moukou. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a nasekanou petrželku. Vypracujeme pevné těsto, rozválíme je na obdélník a...
víceKrůta po dalmatsku
Očištěnou a omytou krůtu potřeme uvnitř i na povrchu česnekem utřeným se solí. Třetinu slaniny a šunku nakrájíme na nudličky, smícháme se solí, pepřem a rozdrceným sušeným rozmarýnem. Směsí...
víceKuře dušené se zeleninou a bramborami
Očištěné a omyté kuře nakrájíme na kousky a opečeme na másle (polovina dávky). Omytý lilek nakrájíme na kostičky, osolíme a necháme chvíli stát. Očištěné papriky nakrájíme na proužky,...
víceRičet z uzeného masa
Předem namočené fazole dáme vařit spolu s propláchnutými kroupami. Když přejdou varem, přidáme omyté uzené maso. Asi po hodině varu přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a koření. Oloupané,...
víceJehněčí pastýřské řízky
Uzený bůček nakrájíme na kostičky, jarní cibulku na kolečka a očištěné žampiony na plátky. Rajče spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Z omyté jehněčí kýty nakrájíme řízky a zrpudka je...
víceLilky s kapary a olivami
Omyté lilky podélně rozkrojíme, osolíme a necháme asi 30 minut stát. Potom lilky lehce vymačkáme, osušíme a trochu dužiny vydlabeme. Poloviny lilků urovnáme na lžící oleje vymaštěný plech a...
víceTvarohové taštičky s uzeným masem
Tvaroh smícháme se změklým máslem (150 g), osolíme a přisypeme mouku. Vypracujeme hladké těsto. Těsto rozválíme na čtverec silný asi 5 mm a rádýlkem nakrájíme obdélníky 5x8 cm. Uzené maso...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele