- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Bramborový salát s prosciuttem
Na pánvi nasucho opražíme kmín. Zálivka: Smícháme nadrobno nakrájenou jarní cibulku, zakysanou smetanu, hořčici, ocet a rozdrcený česnek. Opatrně zašleháme olej, zálivku dochutíme solí a...
víceŠpenátový salát s jablky
Očištěný a omytý čerstvý špenát osušíme a nakrájíme na proužky. Omytá jablka oloupeme, nastrouháme nahrubo, zakapeme částí citronové šťávy a promícháme v míse se špenátem. Zakysanou smetanu...
víceBylinkové žampiony v pivním těstíčku
Žampiony očistíme, opláchneme a necháme okapat na papírové utěrce. Potom nožky odkrojíme a hlavičky pokapeme citronovou šťávou. Oloupaný česnek prolisujeme, bylinky najemno nasekáme a spolu s...
víceParmská šunka s fíky
Plátky šunky rozložíme na pracovní desku a mírně je opepříme. Čerstvé fíky vložíme do ledové vody a zchladíme je. Potom je nakrájíme na čtvrtky tak, aby u stopky držely pohromadě. Fíky...
víceHovězí plátky na červeném víně
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a lehce poprášíme hladkou moukou. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a maso na něm po obou stranách opečeme a vyjmeme. Ve výpeku zpěníme...
víceBramborové bochánky s parmezánem
Brambory oloupeme, rozpůlíme, zalijeme vroucí osolenou vodou a uvaříme doměkka. Ještě horké brambory prolisujeme. Žloutky utřeme s máslem, přidáme nastrouhaný sýr, sůl a špetku muškátového...
víceBramborová pomazánka s vařeným hovězím masem
Uvařené, ještě teplé brambory prolisujeme a smícháme s jemně nasekaným nebo umletým vařeným masem. Přidáme oloupanou, nadrobno nasekanou cibuli, nakrájenou okurku, očištěnou, nakrájenou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele