- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Játrové palačinky se šlehačkou
Očištěná a omytá telecí játra naškrabeme na jemnou kašičku. Přimícháme žloutky, sůl a nakonec sníh ušlehaný z bílků. Směs vlijeme na pánev s rozpáleným olejem a palačinku opečeme po obou...
víceJátrové špízy s fíky
Feferonky omyjeme, nasekáme na jemno a smícháme s olivovým olejem, prolisovaným česnekem a nasekaným čerstvým rozmarýnem. Játra omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostky. Opepříme je, naložíme...
víceJednoduché borůvkové muffinky
Ušleháme olej, máslo, cukr a vanilkový cukr. Postupně vmícháme vejce a mouku s práškem do pečiva. Do těsta vmícháme omyté borůvky a těstem naplníme papírové košíčky. Muffiny pečeme v troubě...
víceJednoduchý chlebíček
100 g změklého másla utřeme s moučkovým cukrem do pěny. Postupně přidáváme žloutky, mléko a citronovou kůru. Vmícháme hladkou mouku smíchanou s práškem do pečiva, nakonec zlehka přimícháme...
víceJehněčí kýta pečená s nádivkou
Očištěnou a omytou kýtu osolíme, upravíme na plát, přeložíme a vzniklou kapsu naplníme částí nádivky. Maso zašijeme nebo sepneme jehlami. Zbylou nádivku vložíme do formy a upečeme v troubě. ...
víceJehněčí maso s rajčaty
Omyté maso vykostíme, upravíme do tvaru válečku, protkneme slaninou a osolíme. V kastrole vyškvaříme zbylou slaninu, přidáme máslo, jemně nakrájenou cibuli a osmahneme. Na tomto základu...
víceJehněčí pastýřské řízky
Uzený bůček nakrájíme na kostičky, jarní cibulku na kolečka a očištěné žampiony na plátky. Rajče spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Z omyté jehněčí kýty nakrájíme řízky a zrpudka je...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele