- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Jehněčí ragú na koriandru
Omyté a osušené maso nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji. Vyjmeme a necháme stranou. Ve výpeku podusíme oloupané šalotky a česnek. Kardamom spolu s ostatním kořením přidáme k šalotce s...
víceJehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem
Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme je a na jedné straně osolíme. Na druhé straně je potřeme směsí nasekané cibule, petrželky a sardelové pasty. Maso vložíme na rozehřáté máslo a mírně...
víceJehněčí špízy s jogurtem
1 citron vymačkáme. Oloupaný česnek jemně nasekáme a vmícháme do jogurtu. Osolíme, opepříme a ochutíme 2 lžícemi citronové šťávy. Jehněčí kotlety omyjeme, osušíme, vykostíme a nakrájíme na...
víceJehněčí zapečené se smetanou a vejci
Omyté maso nakrájíme na porce, osolíme, potřeme máslem a upečeme doměkka. Vejce ušleháme do pěny, přimícháme nastrouhaný česnek, sůl, sekanou petrželku a maso na pekáči směsí zalijeme. Pokrm...
víceJelení řízky po italsku
Z omyté kýty nakrájíme řízky, lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme šalvějí. Na rozpáleném tuku řízky zprudka opečeme po obou stranách, aby zůstaly krvavé. Necháme je na teplém...
víceJelení řízky v jalovcové omáčce
Omytou kýtu nakrájíme na řízky, okraje lehce nařízneme a maso naklepeme. Protkneme slaninou, osolíme, opepříme a po jedné straně obalíme v mouce. Řízky vložíme pomoučenou stranou do horkého...
víceJelení roláda
Z vykostěné jelení kýty seřízneme nízký větší plát. Do masa vetřeme pepř a uložíme na hodinu do chladničky. Plát masa rozložíme a osolíme. Poklademe na něj ovařené listy kapusty, sušené...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele