- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Květák zapečený s francouzskou omáčkou
Očištěný a omytý květák uvaříme v osolené vodě téměř doměkka, scedíme a necháme okapat. Uvařený květák rozebereme na růžičky a urovnáme je do zapékací mísy. Z 20 g másla a mouky připravíme...
víceSýrovo-salámové karbanátky
Sýr nastrouháme a v misce smícháme se salámem nakrájeným na kostičky, s vejci, 60 g mouky a solí. Vše dobře promícháme. Z těsta tvarujeme malé karbanátky, obalíme je ve zbylé hladké mouce a...
víceRýžový salát s olivami a ořechy
Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a necháme okapat. Z oleje, octa, hořčice, soli, pepře a nasekané petrželky umícháme zálivku a nalijeme ji na teplou rýži. Omyté...
víceSlaný velikonoční svítek
Z mléka a krupice uvaříme kaši a osolíme ji. Vmícháme vejce a nadrobno nakrájené uzené maso, podle potřeby přisolíme, okořeníme nasekanou petrželkou. V pekáčku necháme rozpustit slaninu...
vícePečené tvarohové kostky
Tvaroh, vejce a špetku soli zpracujeme na těsto a podle potřeby zahustíme trochou strouhanky. Těsto urovnáme do suchého pekáčku a ve středně vyhřáté troubě upečeme do zlatova. Ještě za...
víceFazole v leču
Předem namočené fazole uvaříme v téže vodě do měkka a scedíme je. Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, zaprášíme mletou paprikou, přidáme sterilované lečo a uvařené fazole....
víceTelecí řízky s parmazánem
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Řízky obalíme v nastrouhaném sýru, v rozšlehaném vejci a ve strouhance. Trojobal dobře přitiskneme. Smažíme v rozpáleném oleji po každé...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele