- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Karotka zapečená s rýží
Karotku očistíme a nahrubo nastrouháme. Do hrnce s vroucí osolenou vodou vsypeme propláchnutou rýži a zvolna vaříme 15 minut. Vodu slijeme a rýži necháme okapat. Nastrouhanou karotku...
víceBažant s hruškami a sýrem
Očištěného a omytého bažanta osolíme a naplníme sýrem obaleným v nadrceném pepři. Bažanta vložíme na pekáč a pečeme asi 45 minut v troubě, nejdříve pod pokličkou. V polovině doby pečení...
víceVepřový perkelt se zelím
Omytou plec naklepeme a nakrájíme na kostky. Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání je opečeme. Odstavíme z ohně, vmícháme papriku, podlijeme trochou vody...
víceZelná polévka se salámem
Hlávkové zelí očistíme a opláchneme. Nakrájíme je na delší trojúhelníky a krátce spaříme. Syrové brambory opláchneme a nakrájíme je na větší kostky. Společně se zelím je dáme vařit do vývaru...
víceSladká polévka pro děti
V troše mléka rozšleháme vejce a škrobovou moučku. Zbylé mléko přivedeme do varu, osolíme, osladíme a přidáme oloupané, nastrouhané mandle. Do vařícího mléka za stálého šlehání vlijeme...
víceKuřecí čtvrtky ve žloutkové omáčce
Omyté a osušené kuřecí čtvrtky opečeme v kastrole na rozehřátém másle. Potom je osolíme, podlijeme trochou horkého vývaru a dusíme ve vyhřáté troubě doměkka. Měkké maso vyjmeme na nahřátou...
víceSalát z červeného zelí s ovocem
Očištěné zelí nakrouháme, zalijeme vroucí osolenou vodou a povaříme 4 minuty. Scedíme a necháme na sítu okapat. Zelí vložíme do mísy, přidáme ocet, citronovou šťávu, cukr, špetku soli a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele