- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- filmova
filmova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1183x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro filmova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 16x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1183Okurkový salát s biokysem
Salátové okurky opláchneme, oloupeme, zbavíme hořkých částí a nastrouháme na tenké plátky. Okurky osolíme a zalijeme rozšlehaným biokysem ochuceným cukrem. Salát uchováváme v chladu.
víceHlávkový salát se slaninou
Hlávkový salát zbavíme zvadlých listů, překrojíme jej na 4 díly a důkladně opláchneme v tekoucí vodě. Do studené vody přidáme sůl, ocet a promícháme. Zálivku uchováme v chladu. Při podávání...
víceHlávkový salát
Hlávkový salát zbavíme zvadlých listů, překrojíme jej na 4 díly a dobře propláchneme pod tekoucí vodou. Ve studené vodě rozpustíme cukr, sůl, ocet a vše promícháme. Zálivku uchováváme v...
víceKapusta dušená na slanině
Kapustu očistíme, opláchneme, rozčtvrtíme a vykrojíme košťál. Takto připravenou kapustu nakrájíme na nudle nebo na menší kousky, krátce ji ovaříme v osolené vodě a scedíme. Slaninu nakrájíme...
víceFazolové lusky na kyselo
Fazolové lusky zastříkneme trochou teplé vody, osolíme a částečně podusíme. Z poloviny dávky másla a z prosáté mouky připravíme světlou zásmažku, rozředíme ji smetanou a rozšleháme. Vlijeme...
víceFazolové lusky s karotkou dušené na másle
Fazolové lusky a mrkev podlijeme trochou teplé vody, přidáme sůl, pepř, polovinu dávky másla a rychleji udusíme doměkka. Do udušené zeleniny přidáme na zjemnění zbylé máslo.
víceKarotka dušená na másle
Mrkev očistíme, opláchneme a nakrájíme na kostičky nebo na hranolky. Zalijeme teplou vodou, přidáme polovinu dávky másla, sůl a pod poklicí rychleji udusíme doměkka. Hotový pokrm zjemníme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele