- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- filmova
filmova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1183x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro filmova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 16x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1183Kuřecí prsa pošírovaná se zeleninou
Drůbeží vývar ochutíme citronovou šťávou, bobkovým listem, novým kořením a přivedeme k varu. Do vývaru vsypeme oloupané, na čtvrtky nakrájené brambory a očištěnou, na větší kousky nakrájenou...
víceZálivka z olivového oleje, citronu a medu
V misce smícháme olivový olej s citronovou šťávou, hořčicí v prášku, solí a medem. Všechny suroviny dobře promícháme. Zálivku používáme na všechny druhy zeleninových salátů.
víceMedová zálivka s citronem
Do čisté a suché sklenice vymačkáme šťávu z citronu, přilijeme olivový olej, med a omáčku tamari. Sklenici uzavřeme víčkem a obsah dobře protřepeme. Zálivku používáme jako marinádu k...
víceMangold se sardinkami
Omytý mangold nakrájíme na proužky a krátce podusíme v páře. Odstavíme a necháme okapat. V pánvi na rozehřátém oleji smažíme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a nasekaný česnek...
víceHovězí nudličky s růžičkovou kapustou
Očištěnou a omytou růžičkovou kapustu uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, vyjmeme a necháme okapat. Omyté a osušené maso osolíme, opepříme a nakrájíme na nudličky. V kastrole na oleji...
víceAnanasový samet
Jogurt, na kostičky nakrájený ananas a 100 ml šťávy z kompotu v mixeru rozmixujeme na hladký krém. Krém rozdělíme do vyšších sklenic a každou porci ozdobíme lístkem čerstvé máty.
víceProvensálské vepřové
V míse smícháme mleté maso s citronovou šťávou, olejem, provensálským kořením, oloupanou, najemno nasekanou cibulí, smetanovým sýrem, prolisovaným česnekem, fenyklem a oreganem. Osolíme,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele