- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- cerna
cerna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1028x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro cerna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1028Tvarohová majonéza s rajčatovým protlakem
Rozetřený tvaroh smícháme s majonézou a rajčatovým protlakem. Podle chuti osolíme, okořeníme mletou paprikou a ochutíme citronovou šťávou.
víceZapečené jehněčí s vejci
Omyté maso naporcujeme a pečeme na sádle. V polovině pečení maso osolíme a opepříme a pečeme dál. Upečené, měkké maso zalijeme ušlehanými, osolenými a opepřenými vejci a ještě chvíli zapékáme...
víceOvocná bowle
Ovoce omyjeme a osušíme. Jahody můžeme nakrájet na čtvrtky. V míse promícháme cukr, brandy, pomerančový likér, bílé víno a citronovou i pomerančovou šťávu. Přidáme ovoce, přikryjeme fólií,...
víceKrůtí prsa s paprikami a rajčaty
Omytá, osušená krůtí prsa nakrájíme na řízky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Maso zprudka opečeme po obou stranách na pánvi na rozpáleném oleji. Opečené řízky položíme do olejem...
víceMražený kávový krém
Ušleháme 300 ml smetany a uložíme ji do chladničky. Zbylou smetanu rozehřejeme v hrnci. V nerezové míse rozmícháme žloutky, cukr a vanilkový cukr. Misku vložíme do horké vodní lázně a...
víceNugátová pěna s čokoládou
Mléko přivedeme k varu, přidáme nugát, instantní kávu a cukr. Necháme rozpustit a potom odstavíme z plotny. Plátky želatiny namočíme do vody, po nabobtnání rozpustíme. Za stálého míchání...
víceBroskvový krém
Broskve i s nálevem rozmixujeme na kaši, vložíme do mísy. Přidáme jogurt, žervé, citronovou šťávu i kůru, cukr a vanilkový cukr, vše promícháme. Želatinu necháme ve vodě nabobtnat, vymačkáme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele