- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Citronový rosol
Citron důkladně omyjeme a kostkou cukru ostrouháme kůru. Cukr rozmícháme se šťávou z obou citronů a bílým vínem. Vodu s cukrem svaříme, přidáme želatinu a vše smícháme s citronovou šťávou....
víceMražený krém (Parfait)
Celá vejce se žloutkem a cukrem šleháme v misce nad vroucí vodní lázní v páře. Šleháme, až vznikne hustý krém. Misku ponoříme do chladné vody a znovu šleháme, dokud nevychladne. Krém...
víceNapoleonův dort
Máslo utřeme se žloutky. Přimícháme kakao, moučkový cukr, nastrouhané mandle, citronovou kůru, mouku, tlučený hřebíček a skořici. Nakonec vmícháme pevný sníh ušlehaný ze 3 bílků. V dortové...
víceMakový dort s jablky
Z křehkého těsta vyválíme na pomoučeném vále asi 3mm silnou placku a vložíme ji do dortové formy. Placku potřeme nejdříve makovou a potom jablečnou náplní připravenou z nastrouhaných jablek...
víceKaštany glazované
Jedlé kaštany nařízneme na oblé straně a položíme na vlhký plech. Necháme je v troubě, až slupka praskne a dá se oloupat. Cukr zkaramelizujeme na másle, přidáme kaštany s trochou vývaru a pod...
víceKlobásy opékané
Klobásy nejdříve povaříme asi 5 minut. Vyjmeme je z vody, ponoříme do mléka a osušené opékáme po obou stranách dozlatova. Podáváme s opékanými bramborami a kysaným zelím.
víceSkopová kýta se zeleninou
Omytou a odblaněnou kýtu potřeme solí, pepřem a česnekem. Zalijeme vodou, přidáme koření a uvedeme do varu. K poloměkkému masu přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou zeleninu s cibulí,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele