- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Kořeněné hovězí závitky s vejci
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky poklademe polovinou slaniny nakrájené na plátky a polovinami vajec uvařených natvrdo. Stočíme do závitků, upevníme jehlami...
vícePstruh s citronovým máslem
Do 1 l vody přidáme sůl, koření a oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Povaříme asi 10 minut, vložíme omyté pstruhy a vaříme dalších 10 minut. V kastrůlku rozehřejeme máslo, přilijeme...
víceRajčatová kaparová omáčka
Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme zrnek a nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli a česnek nasekáme a osmahneme na oleji. Přidáme nakrájená rajčata a dusíme asi 5 minut. Omáčku podle chuti...
víceSalát z cibule a česneku
Mladou cibuli a česnek omyjeme a po odkapání nakrájíme na plátky. Osolíme a necháme odležet. Šťávu, kterou zelenina pustí scedíme a přidáme na kolečka nakrájená rajčata. Vše zakapeme octem a...
víceUzenina s hráškem
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme na másle. Přidáme papriku, oloupanou a na kostičky nakrájenou klobásu a necháme osmahnout. Zaprášíme moukou, přidáme hrášek, zalijeme zálivkou z...
víceBrusinky s vínem
Očištěné a omyté brusinky nasypeme do sklenic. Vodu povaříme s vínem, medem, solí, skořicí, hřebíčkem, necháme částečně vychladnout, přecedíme a nalijeme na brusinky do sklenic. Sklenice...
víceJablečná rozvárka s jáhlami
Omytá jablka oloupeme, nakrájíme na dílky a chvíli podusíme ve vodě. K částečně měkkým jablkům přidáme propláchnuté a spařené jáhly. Mírně osolíme, přidáme hřebíček a uvaříme doměkka. Při...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele