- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Hovězí pečeně v hořčicové omáčce
Omyté maso naklepeme, protkneme klínky z poloviny dávky slaniny a osolíme. Zbylou slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme na oleji, přidáme pokrájený česnek, cibuli a usmažíme je do...
víceDvoubarevný zelný salát
Očištěné zelí jemně nakrouháme. Červené zelí zalijeme trochou vody okyselené octem a chvíli povaříme. Bílé zelí okmínujeme, přidáme syrové. Připravíme zálivku z vody, octa, cukru a soli,...
víceČočková pomazánka s karí
Čočku namočíme do vody, po dvou hodinách ji scedíme, zalijeme čerstvou vodou a uvaříme do měkka. Uvařenou scezenou čočku rozmačkáme vidličkou. Máslo rozetřeme se solí, ochutíme karí kořením a...
víceVepřové kotlety na zelenině
Omyté kotlety nařízneme u kostí i po okrajích, naklepeme, osolíme a potřeme rozetřeným česnekem. Maso namočíme do rozšlehaného vejce a vložíme na teflonovou pánev s rozehřátým olejem. Zvolna...
víceStudená švestková polévka
Švestky omyjeme a odpeckujeme. Spolu s ovesnými vločkami je za občasného zamíchání vaříme v 1 l vody doměkka asi 30 minut. Potom přilijeme džus (nebo nálev ze švestkového nebo jablečného...
víceKrůtí řízky s tropickým ovocem
Omytá krůtí prsa nakrájíme na řízky, osolíme je, opepříme a obalíme v hladké mouce. Maso osmažíme po obou stranách na oleji. Každý řízek poklademe kousky různého ovoce, přidáme máslo, med a...
víceKrémové misky
Do hrnce nalijeme mléko, vanilkový lusk podélně rozkrojíme, semínka vydlabeme a lusk i semínka dáme do mléka, které převaříme. Smícháme vejce, žloutky a cukr. Zalijeme mlékem a dobře...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele