- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Zapékané hovězí maso
Na tuku z konzervy osmahneme jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme nakrájené maso, podlijeme trochou vody a podusíme. Na maso naskládáme plátky uvařených brambor, osolíme,...
víceZapékané lilky se sýrem
V misce smícháme nasekanou bazalku, petrželku, olej a sůl. Lilky omyjeme, několikrát příčně nařízneme a do zářezů vsuneme plátky česneku a připravenou bylinkovou směs. Lilky vložíme do olejem...
víceZapékané papriky plněné fetou
Omyté papriky rozpůlíme a očistíme. Fetu nakrájíme na kostičky a naplníme jimi připravené papriky. Povrch pokapeme pestem, papriky urovnáme na pekáč a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1...
víceZapékaní raci
Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji smetanou a povaříme do mírného zhoustnutí. Vmícháme 20g nastrouhaného sýru, sůl, pepř, žloutky a vše dobře promícháme. Nakonec...
víceZapékaný fenykl s celerem a mozzarellou
Fenykl a celer omyjeme, očistíme, nakrájíme na kousky. Povaříme ve vodě s citronovou šťávou a solí asi 10 minut. Vyjmeme, necháme okapat, navrstvíme do máslem vymazané zapékací mísy. ...
víceZávin s citronovou sněhovou náplní
Z bílků ušleháme pevný sníh. Za stálého šlehání do něj postupně přisypáváme cukr. Zlehka vmícháme ocet, maizenu a vanilkovou tresť. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a ve...
víceZávitky z králičí kýty
Plátky masa z králičí kýty naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na každý plátek položíme čtvrtku uvařeného vejce, salám a slaninu nakrájené na hranolky, proužek okurky a dílek...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele