- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Zelí se skopovým masem
Očištěné a omyté zelí zbavíme košťálu a nakrájíme na osminky. Omyté maso nakrájíme na kousky, očištěné papriky na čtvrtky. Do kastrolu urovnáme střídavě vrstvu zelí, vrstvu masa, které...
víceZelná polévka z hrášku
Na části rozehřátého másla osmažíme nakrájený pórek, listy hlávkového salátu a hrášek. Vše osolíme, osladíme a dusíme pod pokličkou cca 5 minut. Potom zeleninu zalijeme vodou a uvaříme do...
víceZelné noky
Z mouky, vajec, smetany, soli a případně z trochy vody vypracujeme hladké těsto. Pomocí lžičky vykrajujeme nočky a zaváříme je do osolené vařící vody. Nočky můžeme také nastrouhat na...
víceZelné závitky se špenátem
Omyté zelné listy spaříme vroucí vodou a odkrojíme žebra. V kastrole na oleji orestujeme očištěnou, nadrobno nakrájenou zeleninu a špenátové listy. Zvlášť orestujeme omytá, osolená a nadrobno...
víceZelný nákyp s těstovinami a šunkou
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat. Kysané zelí vložíme do hrnce, přilijeme 50 ml vývaru a vaříme asi 10 minut. Potom přidáme na nudličky...
víceZelný salát s jablky a ořechy
Očištěné hlávkové zelí nakrájíme na nudličky a vsypeme do mísy. Přidáme omytá, na hranolky nakrájená jablka zbavená jádřinců, nasekaná ořechy a nakrájenou řeřichu. Z octa a olivového oleje...
víceZelný salát s vaječnou zálivkou
Očištěné zelí rozkrojíme na čtvrtky, krátce povaříme v osolené vodě a po okapání nakrájíme na jemné nudličky. Salátovou mísu vytřeme česnekem a vložíme do ní vychladlé nakrájené zelí. V...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele