- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Játrová omáčka
Do horkého tuku nasypeme jemně nakrájenou cibuli, kmín, osmahneme dorůžova a přidáme prosátou mouku. Připravíme světlou zásmažku. Zásmažku zalijeme prochladlým vývarem (trochu vývaru si...
víceJátrová polévka
Na másle (1 lžíce) podusíme jemně nakrájenou cibuli až zesklovatí. Přidáme očištěná, na plátky nakrájená játra a stejně nakrájené žemle. Osmažíme a mírně podlité dusíme doměkka. Z másla a...
víceJátrové hranolky
Očištěná a omytá játra nakrájíme na hranolky. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme játra, opepříme, okořeníme paprikou a za stálého míchání je rychle opečeme. ...
víceJečné škubánky
V kastrole na mírném ohni opražíme mouku dosucha. Naběračkou postupně přidáváme vroucí osolenou vodu, po každé dávce mouku znovu opražíme a rozmačkáme vidličkou. Postup opakujeme, dokud se...
víceJehněčí na paprice
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Přidáme očištěné, na porce nakrájené jehněčí přední maso, osolíme a dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme vodou. Když je...
víceJehněčí ragú na rýži basmati
Cizrnu propláchneme a necháme okapat. Rajčata a meruňky spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky, zázvor oloupeme a nastrouháme, feferonku zbavíme zrnek a nakrájíme na kolečka. Omyté maso...
víceJehněčí se zeleninou
Očištěné a omyté maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, kmín, sušenou bazalku, osolíme a opepříme. Zalijeme trochou vody a chvíli...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele