- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- mala
mala
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1134x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro mala |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 22x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1134Kachní prsa s omáčkou z červeného vína
Omytá a osušená kachní prsa potřeme solí a pepřem, vložíme na pánev na rozehřátý olej a opékáme po každé straně asi 6 minut. Maso vyjmeme, zabalíme do alobalu a necháme na teplém místě. Nudle...
víceKachní prsa v zelí
Omytá kachní prsíčka osolíme, okmínujeme a vložíme do pekáče. Podlijeme horkým vývarem z bujónové kostky a pečeme v troubě do poloměkka. Během pečení maso podléváme vodou a přeléváme vypečenou...
víceKakaové trojhránky
V míse smícháme mouku, cukr, kakao, nastrouhané ořechy, citronovou kůru, rozdrobené máslo a žloutek. Pokud je těsto drobivé, přidáme kousek bílku. Těsto necháme v chladu asi 30 minut...
víceKakaový krém
Máslo (nebo Heru), práškový cukr a kakao našleháme do pěny. Vzniklý krém použijeme k plnění a zdobení dortů.
víceKambala vařená
Očištěnou rybu omyjeme ve studené vodě a potřeme citronovou šťávou. Do osolené vody přilijeme mléko, přidáme kolečka cibule, bobkový list, kuličky pepře a petrželovou nať. Uvedeme do varu,...
víceKančí hřbet podle fořta
Omytý, očištěný a odblaněný kančí hřbet potřeme solí, pepřem a tlučeným jalovcem. Na pekáči rozehřejeme sádlo, vložíme maso a podlijeme trochou vody. Pečeme v horké troubě vrchní stranou dolů...
víceKaparová majonéza
Majonézu promícháme s rozsekanými kapary. Přidáme cukr, přilijeme citronovou šťávu a nakonec zjemníme lžíci ušlehané smetany.
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele