- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- repa
repa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1052x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro repa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1052Jemné jablečné koláčky
Z listového těsta vyválíme na pomoučeném vále tenký plát. Z něj vykrojíme čtyři kroužky a propíchneme vidličkou. Vložíme asi na 20minut do lednice. Troubu předehřejeme na 210C. Z jablek...
víceKoláč Tatin s jablky
Formu na koláč vymažeme a vysypeme cukrem. Troubu předehřejeme na 180C. Jablka omyjeme, oloupeme, jadřince odstraníme a rozkrojíme na čtvrtiny. Kousky jablek vyskládáme do formy řezem dolů do...
víceKoláč z křehkého těsta s ricottou
Troubu předehřejeme na 180C. Vejce s cukrem dobře utřeme, přidáme nastrouhanou citronovou kůru, vodu z pomerančových květů a ricottu. Směs mícháme dokud nevznikne hladká konzistence. Formu...
víceVanilkový krém
Vanilkové lusky podélně rozřízneme a vyškrábneme semínka. Lusky dáme do kastrůlku a společně se smetanou ke šlehání a mlékem přivedeme k varu. Žloutky s cukrem utřeme doběla. Rozředíme...
víceSuflé z cukrářšké šlehačky s citronem
Troubu předehřejeme na 200C. Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh, poté přidáme 50g cukru a vše vmícháme do studené cukrářské šlehačky. Formu na suflé vymažeme a vysypeme cukrem. Směs...
víceKoláč s kořením
V míse smícháme mouku a prášek do pečiva. Přidáme skořici, muškátový oříšek, mletý hřebíček a čerstvě mletý pepř. V misce rozklepneme vajíčko, rozšleháme vidličkou a pak metličkou prošleháme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele