- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zatka
zatka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1135x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zatka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 25x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1135Špenátovo-sýrový nákyp
Čerstvé špenátové listy dobře omyjeme pod tekoucí vodou. V hrnci si přivedeme k varu 2 litry vody se solí. Špenát vaříme 1 minutu ve vařící vodě, pak ho scedíme, necháme okapat a pokrájíme ho...
víceLívanečky z bramborového těsta s brusinkami
Omyté brambory uvaříme ve slupce v 1 litru vody. Vaříme je 20 minut. Poté je scedíme, oloupeme a jemně nastrouháme do mísy. Do druhé misky si nalijeme 2 dl mléko, přidáme mouku, cukr, sůl a...
víceŘízečky z červené řepy
Dobře omytou řepu dáme do hrnce, zalijeme ji vodou a uvaříme pod pokličkou doměkka, Vaříme podle velikosti přibližně 20-40 minut. Poté řepu scedíme a vychladlou oloupeme a nakrájíme na plátky...
víceZadělávané brambory s mrkví
Oloupeme a omyjeme brambory a mrkev. Cibuli očistíme a všechnu zeleninu pokrájíme na plátky. Zeleninu dáme do hrnce, přidáme sůl, 2 dl vody a pod poklicí ji dusíme 10 minut. Poté zeleninu...
víceSvítek k rybám po švédsku
Do mísy dáme mouku, prášek do pečiva, mléko, vejce, sůl, pepř a vše rozšleháme ručním šlehačem do hladka, těsto musí být bez hrudek. Omyjeme a drobně pokrájíme čerstvý kopr, který přimícháme...
víceJak uvařit humra
Dobře omytého čerstvého humra (klepeta má svázaná) přivážeme na vhodnou plochou vařečku, aby se mu ocas nezkroutil dospod a dáme ho do chladničky zchladit asi na 1 hodinu (tak zůstane...
víceZapékaný slaneček s karotkou a pórkem
Den předem slanečky rozřízneme od řitního otvoru k hlavě, vyjmeme vnitřnosti, odkrojíme hlavy, dobře je omyjeme a vložíme do mísy s 2 litry čisté vody. Necháme je v chladničce máčet do druhého...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele