- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- verca
verca
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1062x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro verca |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1062Mangový krém
Mango nakrájíme na kostičky a se 100ml vody přivedeme k varu. Přimícháme med a šťávu z limety a zvolna asi 5 minut povaříme. Poté směs rozmixujeme a přimícháme meruňkový likér. Necháme...
víceDušená zeleninová směs na kari s citronelovou rýží
Nejprve připravíme pikantní pastu. Chilli papričky zbavíme semínek a nadrobno nakrájíme, lodyhu citronové trávy nasekáme, česnek a šalotku pokrájíme, galgán nakrájíme na jemno, z limetky...
víceKedlubna sterilovaná ve sladkokyselém nálevu
Čerstvé kedlubny oloupeme, důkladně omyjeme a nastrouháme. Nasypeme do vroucí vody ochucené lžičkou soli a lžičkou octa a necháme projít varem. Poté ihned scedíme a po vychladnutí namačkáme do...
víceMrkvový salát s medem a dýňovými semínky
V pánvi nejprve opražíme dýňová semínka. Až začnou praskat, zastříkneme je sójovou omáčkou. Mrkev očistíme a nastrouháme. Zálivku smícháme z oleje, šťávy vylisované z citronu a medu. Mrkev...
víceRýžové nudle s hovězím masem a fazolovou omáčkou
Pod tekoucí horkou vodou opláchneme nudle a necháme okapat. Rozehřejeme si na velké pánvi polovinu oleje, rozetřeme ho po celé pánvi. Přidáme zázvor, česnek, cibuli a nakrájené papriky....
vícePanna cotta s espressem a třešněmi
V kastrůlku přivedeme k varu espreso se smetanou a vanilkovým cukrem. Nezakryté vaříme na středním ohni cca 15 minut. Mezitím namočíme želatinu na 10 minut do studené vody. Smetanu odstavíme...
vícePikantní vepřová žebírka
Vepřová žebírka opláchneme, případně rozporcujeme na menší kousky. Připravíme marinádu. Smícháme pivo, sójovou omáčku a med, přidáme nasekanou chilli papričku a na plátky nakrájený česnek....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele