- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- verca
verca
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1062x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro verca |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1062Francouzský dresink s česnekem
Do mixéru vložíme hořčici, ocet, česnek a dle chuti sůl a pepř. Uzavřeme a na vysokém stupni rychlosti mixujeme cca půl minuty. Poté snížíme rychlost a postupně přidáváme olej. Prošleháme...
vícePaštika uzený losos
Do mísy vložíme a smícháme nakrájené maso, kapary, máslo, sherry a citronovou kůru. Rozmixujeme mixérem. Do menších misek rozdělíme masovou směs a podle chuti zalijeme směsí rozpuštěného...
víceTatarská omáčka s petrželkou
Petrželku a kapary nasekáme, vejce uvaříme natvrdo a také nadrobno nasekáme. Všechny ingredience spolu důkladně promícháme. Můžeme dle chuti rozředit trochou vinného octa nebo citronové šťávy....
víceGrilovaná kuřecí prsíčka s krémovým pestem
Kuřecí prsíčka vykostíme a zbavíme kůže. Opláchneme studenou vodou a osušíme. Gril rozpálíme na vysokou teplotu. Mašlovačkou potřeme maso 1 lžící oleje, ochutíme solí a pepřem. Olejem potřeme...
víceJehněčí kotlety s omáčkou z oliv a rozmarýnu
Troubu rozehřejeme na 180 °C. Ve velké pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm, společně s rozmačkaným česnekem, jehněčí kotlety z obou stran. Cca 2-3 min dohněda. Podlijeme vínem a 2 min...
víceDort z pravé čokolády
Na 200 stupňů předehřejeme troubu. Připravíme si dvě formy na roládu a vymažeme. Rozehřejeme čokoládu v misce nad kastrůlkem horké vody se 3 lžícemi vody, cukrem a máslem. Přidáme mouku,...
víceSametová omáčka
V hlubší pánvi rozpustíme máslo, odstavíme a vmícháme mouku. Zalijeme vývarem, dáme znovu na sporák a pozvolna přivedeme k varu. Provaříme cca 10 min, ochutíme solí, pepřem a přidáme trochu...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele