- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pepa
pepa
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pepa |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Úhoř pečený na pánvi
Úhoře zbavíme ploutví, vykucháme, omyjeme a nakrájíme na 8cm dlouhé špalíky. Podél páteře uděláme podélný zářez, rybu osolíme, opepříme a marinujeme v citronové šťávě. Potom úhoře obalíme v...
víceŠtýrský vepřový jazyk
Omyté jazyky vložíme do osolené vody. Přidáme pepř, ocet, bobkový list, tymián, česnek a nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli. Na mírném ohni vše vaříme asi 2 hodiny. Měkké jazyky vyjmeme z...
víceKuřecí játra na Madeiře
Oloupanou cibuli nakrájíme na nudličky a osmahneme ji na rozpáleném oleji. Přidáme omytá kuřecí játra a zprudka je opečeme. Osolíme, opepříme, podlijeme Madeirou, trochou vývaru a necháme...
víceNádivka z telecího masa
Omyté maso zbavíme šlach, nakrájíme na kousky a umeleme. Žloutky oddělíme od bílků a maso s ostatními přísadami ještě jednou umeleme. Vše osolíme, opepříme a prolisujeme přes síto. Získáme...
víceŽemlový nákyp se slaninou
Žemle nakrájíme na plátky nebo na kostky, polijeme je mlékem a promícháme. Jemně nakrájenou slaninu sklovitě vyškvaříme a necháme vychladnout. Máslo utřeme se žloutky, přidáme navlhčené...
víceZajíc dušený s bílým vínem
Omytého, odblaněného zajíce nakrájíme na porce, osolíme a obalíme v hladké mouce. Maso opečeme na oleji po obou stranách, vyjmeme je a ve výpeku opečeme kroužky cibule a nasekaný česnek. ...
víceKvětákové lívance se sýrem
Z vajec, mouky, mléka, soli a pepře připravíme řidší těsto. Květák uvaříme, jemně nasekáme a zamícháme do připraveného těsta. Na rozpálené lívancové pánvi pečeme na oleji malé lívance. Ještě...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele