- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fik
fik
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 533x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 12x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 533Kalamáry grilované
Kalamáry důkladně omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a vložíme do misky, vymačkáme na ně šťávu z celého citronu a osolíme hrubozrnnou solí. Chobotničky poklademe na mírně rozehřátý gril a...
víceKambala na cibuli
Očištěnou a vykuchanou kambalu rozřízneme podél páteře na dvě poloviny a každou polovinu na 3 díly. Šalotku a cibuli pokrájíme na tenká kolečka, rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek,...
víceKanapky s hovězím masem
Bílou bagetu nakrájíme šikmo na plátky, salátovou okurku na tenká kolečka, vychladlé pečené hovězí maso nakrájíme na tenké plátečky, řeřichu posekáme najemno. Do tatarské omáčky přimícháme...
víceKanapky s ovocným krémem
Plech potáhneme papírem na pečení, přiložíme plát listového těsta, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 15 minut dozlatova. Do misky vložíme oloupaný banán a vidličkou rozmačkáme. Avokádo...
víceKančí guláš s kořenovou zeleninou
Z kančích vnitřností použijeme ledvinky, játra a srdíčko. Nemáme-li kančí, můžeme použít vepřové. Vnitřnosti odblaníme, důkladně omyjeme a spolu s kančím masem nakrájíme na kostky, cibuli...
víceKančí maso z udírny
Kančí maso s kostí(nejlépe žebra) odblaníme, omyjeme, osušíme, česnek utřeme se solí a vetřeme do masa. Maso zavěsíme na hák a dáme do udírny cca na 2 hodiny. Mezitím oloupeme cibuli,...
víceKančí plátky na slanině s mrkví
Kančí kýtu odblaníme, nakrájíme na plátky, slaninu na hranolky, očištěnou mrkev nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme nadrobno, chilli papričku posekáme. Do pekáčku vložíme slaninu a částečně...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele