- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fik
fik
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 533x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 12x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 533Parmice nachová nadívaná
Ryby očistíme od šupin, vykucháme a omyjeme. Ryby potřeme citronovou šťávou i zevnitř a osolíme. Bazalku s tymiánem posekáme nadrobno, přidáme kozí sýr, olej, pepř a důkladně promícháme....
víceChobotnice nadívaná
Rajčata spaříme, oloupeme, rozkrojíme, vydlabeme jadérka, dužinu nakrájíme nadrobno, bazalku posekáme najemno, střídku bílého chleba rozdrobíme a česnek prolisujeme. Do mísy nasypeme rajčata...
víceKalamáry grilované
Kalamáry důkladně omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme a vložíme do misky, vymačkáme na ně šťávu z celého citronu a osolíme hrubozrnnou solí. Chobotničky poklademe na mírně rozehřátý gril a...
víceSmažené brambory s rajčátky
Brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na slabší plátky, jarní cibulku nakrájíme na kolečka a zelenou část posekáme. Malá rajčátka rozpůlíme. Do pánve nalijeme olivový olej, přisypeme plátky...
víceJehněčí kotlety levandulové
Do misky nalijeme olej, ocet, citronovou šťávu, přidáme nadrobno nakrájenou šalotku, z levandule otrháme kvítky, lístky odložíme na později. Kvítky přimícháme do marinády, osolíme a opepříme. ...
víceGrilovaná pražma na pomerančích
Rybu očistíme a vykucháme, omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme. Pomeranče oloupeme, sloupneme i bílou slupku, nakrájíme je na tenké plátky. Cibuli pokrájíme nadrobno, petrželku nasekáme na...
víceGarnátový špíz
Na špíz použijeme pouze maso z garnátů bez krunýřů. Vyloupané maso osolíme, lehce opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme chvíli uležet. Mezitím nakrájíme cibuli na osminky. Na jehly...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele