- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brazda
brazda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 584x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brazda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 584Kynutá roláda s mákem
Droždí umícháme s dvěma lžícemi cukru, lžící mouky a lžící vlažného mléka. Na teple necháme kvásek vzejít. Mouku prosejeme na vál s cukrem, přidáme změklé máslo, zbylé mléko, žloutky, sůl a...
víceHranolky z batátů
Batáty oloupeme, opláchneme a necháme okapat. Poté nakrájíme na hranolky, které smažíme v oleji ve fritovacím hrnci zahřátém na teplotu 130 °C zhruba 3 minuty. Hranolky vyjmeme z oleje,...
víceGrilovaný uzený bůček s pivní omáčkou
Omáčku připravíme smícháním povidel s olejem, octem, pivem, solí a pepřem. Vymícháme dohladka. Uzený bůček nakrájíme na silné plátky, opepříme, posypeme paprikou a ugrilujeme. Připravenou...
vícePěna z lučiny s kuřecím masem
Lučinu šlehačem ušleháme do pěny, vmícháme jemně nakrájené kuřecí maso, které jsme zbavili kůže a vykostili. Přidáme na nudličky nakrájený pomeranč, pečlivě oloupaný, na závěr vmícháme drobně...
víceTatranské řízky
Pečeni vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Ořechy nasekáme nadrobno. Maso z obou stran smažíme na sádle. Současně z cukru uvaříme karamel, vmícháme do něj oba...
víceOstrý hovězí guláš s pivem
Cibuli nakrájíme na kostičky, maso na kostky, feferonku zbavíme semen a překrojíme. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a restujeme. Poté přisypeme papriku a kmín, přidáme rajčatový...
víceDušená cibule zapečená se smetanou a sýrem
Cibuli nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme. Zapékací mísu vytřeme máslem a vysypeme strouhankou. Cibuli zpěníme na másle a dusíme, až změkne. Poté ji přeložíme do zapékací mísy, přelijeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele