- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brazda
brazda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 584x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brazda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 584Klobásy ze zvěřiny
Srnčí plec umeleme se sýrem, bůček nakrájíme nadrobno, česnek utřeme se solí. V míse smícháme mleté maso se sýrem, přilijeme vodu a řádně promícháme. Poté přimícháme bůček, česnek, koření a...
víceStředočeský kaldoun
Kachní křídla, krk a vnitřnosti vaříme s kořením, solí a kořenovou zeleninou na mírném plameni, až je maso měkké. V silnostěnném hrnci usmažíme z másla a mouky světlou jíšku, rozšleháme ji se...
víceOmáčka z pivního sýra
Sýr v rendlíku zalijeme 250 ml mléka a na mírném plameni vyšleháme dohladka. Do horkého sýra zamícháme solamyl, který jsme rozšlehali v 50 ml mléka a omáčku mícháme do zhoustnutí. Poté...
víceKoláč s datlemi a ořechy
V míse utvoříme žmolenkové těsto ze sto sedmdesáti gramů prosáté hladké mouky, špetky soli a sto třiceti gramů změklého másla. Přidáme vody jen tolik, aby se nám těsto spojilo. Utvoříme z něj...
víceMořské plody na rajčatech
V olivovém oleji mírně osmažíme 1 stroužek česneku, když zhnědne, vyjmeme ho a na olej vsypeme nasekanou petrželovou nať, vmícháme tužší část směsi mořských plodů, zalijeme vínem a dusíme. Po...
víceOstrý hovězí guláš s pivem
Cibuli nakrájíme na kostičky, maso na kostky, feferonku zbavíme semen a překrojíme. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a restujeme. Poté přisypeme papriku a kmín, přidáme rajčatový...
víceDušená cibule zapečená se smetanou a sýrem
Cibuli nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme. Zapékací mísu vytřeme máslem a vysypeme strouhankou. Cibuli zpěníme na másle a dusíme, až změkne. Poté ji přeložíme do zapékací mísy, přelijeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele