- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brazda
brazda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 584x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brazda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 584Dušená rýže s brokolicí a uzeným masem
Brokolici vložíme do vroucí vody a uvaříme, poté hned prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Rozebereme na menší růžičky, oloupaný stonek nakrájíme na drobné kostičky. Sáčky rýže uvaříme...
víceKnedlíky vařené v sáčku
Na pánvi na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli. Rohlíky nakrájíme na kostičky, v míse je přelijeme mlékem, v němž jsme rozšlehali vejce. K rohlíkům přimícháme prochladlou cibuli i s...
víceMalé knedlíky z rohlíků s osmaženou cibulí
Drobně pokrájené rohlíky bez tuku opečeme v troubě. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na másle. Petrželovou nať jemně nakrájíme. V míse smícháme prochladlé rohlíky, osmaženou cibuli i s máslem...
víceZávin z bramborového těsta se šunkou a špenátem
Brambory si předem uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a umeleme. Nejprve si přichystáme náplň. Listový špenát opláchneme a necháme na sítu dobře okapat. Poté ho nakrájíme na...
víceZapečené brambory se sýry a ořechy
Velké syrové brambory oloupeme, opláchneme, osušíme, nakrájíme na silnější plátky. Rozdělíme je na třetiny. První třetinu vložíme do zapékací mísy vymazané máslem, osolíme, potřeme našlehanou...
víceBramborový salát s kořenovou zeleninou
Brambory, mrkev a celer vaříme ve slupce a necháme je vychladnout. Poté vše oloupeme, nakrájíme na kostičky, přimícháme na kostičky nakrájené okurky, šunkový salám, vejce uvařená natvrdo,...
víceBažant na víně s jablky
Dobře očištěného bažanta naporcujeme, osolíme, opepříme a vložíme do rendlíku, v němž jsme rozškvařili drobně posekanou slaninu, zpěnili cibuli nakrájenou nadrobno a přidali máslo. Poté...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele