Recept

Knedlíky vařené v sáčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 47 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 32246

Ingredience

0,5 ks Cibule
50 g Krupička dětská
125 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř bílý
0,5 kávová lžička Petržel - nať
3 ks Rohlíky bílé
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 291 kcal
Kilojoule 1 217kJ
11% Sacharidy 41 g
13% Tuky 10 g
5% Sodík 105 mg
17% Bílkoviny 10 g

Knedlíky vařené v sáčku postup přípravy receptu:

1

Na pánvi na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli.

2

Rohlíky nakrájíme na kostičky, v míse je přelijeme mlékem, v němž jsme rozšlehali vejce. K rohlíkům přimícháme prochladlou cibuli i s máslem, krupici, sůl, pepř a rozemnutou sušenou petrželovou nať. Hmotu dobře promícháme a rozdělíme do mikrotenových sáčků, vytvarujeme šišku a aby udržela tvar, obtočíme zbytek sáčku kolem knedlíku. Sáček dobře uzavřeme potravinářským provázkem, který obtočíme i uprostřed knedlíku. Knedlíky vložíme do takového množství vroucí vody, jak velký knedlík po uvaření bude. Vaříme zhruba půl hodiny.

3

Po uvaření knedlík vyjmeme ze sáčku a nití nakrájíme na plátky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept