- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brazda
brazda
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 584x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brazda |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 584Těstoviny s uzeným lososem
Ve větším hrnci uvaříme v osolené vodě těstoviny na zkus. Před koncem varu těstovin na pánvi na oleji lehce osmažíme drobně pokrájený česnek, přimícháme lososa, kterého jsme nakrájeli na...
víceTěstoviny s mořskými rybami
Mouku v misce smícháme se solí, pepřem a dvě lžíce dáme na talíř a obalíme v nich filety z ďasa a jazyka, které jsme zbavili kůže a nakrájeli na větší kousky. V hlubokém rendlíku na másle za...
víceTěstoviny s kuřetem a brokolicí
Z kuřecích odřezků, skeletů apod. připravíme kuřecí vývar. V hluboké pánvi na oleji orestujeme drobně pokrájený česnek, přidáme kostky kuřecích stehen, které jsme zbavili kůže a kostí a...
víceTěstoviny s olivami a slaninou
Na pánvi na oleji restujeme tenká kolečka cibule, česnek a slaninu nakrájené na drobné kostičky. Mícháme, dokud cibule nezměkne. Poté vmícháme houby pokrájené na plátky, vypeckované a...
víceTěstoviny s vepřovou panenkou
V hlubokém rendlíku na jedné lžíci oleje restujeme drobně pokrájenou cibuli. Když zesklovatí, přidáme protlak, citronovou šťávu, šafrán, víno a posekané oregano. Na mírném plameni vaříme,...
víceKuličky z hovězího masa v rajské omáčce se špagetami
Dva plátky bagety (může být i veka) zbavíme kůrky, vložíme do mísy a zalijeme půlšálkem vody. Necháme vodu natáhnout, zhruba pět minut, poté vodu vymačkáme a vylijeme. Do mísy k bagetě přidáme...
víceSalát z těstovin s olivami a ančovičkami
Ve větším hrnci v osolené vodě uvaříme pokrájené fazolky, aby zachovaly barvu. Hned po uvaření je vložíme do studené vody a poté necháme odkapat. Ve vodě z fazolek uvaříme těstoviny na skus. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele