- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelito
jelito
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 903x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jelito |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 903Pečený zajíc
Očištěné zaječí maso naložíme na dva dny do zeleninové marinády. Uleželé vyjmeme, prošpikujeme slaninou, osolíme, vložíme do pekáče na rozpálené máslo a opečeme ze všech stran. Polijeme...
víceKoroptve dušené na zelí
Vykuchané a očištěné koroptve nasolíme, vložíme do pekáčku s rozpuštěným máslem, přidáme slaninu na kostičky a podlité vodou pečeme asi půl hodiny. V kastrolu na troše oleje osmažíme cibuli...
víceKoroptev ve vinném listě
Koroptve očistíme, opepříme, nasolíme a pevně zabalíme do vinných listů. Menší pekáč vymažeme máslem a na dno poklademe plátky másla. Koroptve do pekáče naskládáme, poklademe zbytkem másla,...
víceSrnčí kýta na víně
Srnčí maso necháme 2-3 dny uležet v marinádě a v průběhu často otáčíme. Naložené maso vyjmeme, osušíme, zaprášíme moukou a na rozpáleném másle v pekáči opečeme ze všech stran dohněda. Přidáme...
víceZadělávané kachní drůbky
Kachní drůbky včetně křídel, kořenovou zeleninu, nakrájené houby, cibuli, sůl a koření dáme pozvolna vařit do studené vody. Když je vše měkké, vývar scedíme, maso a zeleninu nakrájíme na menší...
víceDušená kuřata s chřestem
Kuřata vložíme do hrnce se studenou vodou, přidáme kořenovou zeleninu, cibuli, bobkový list, nové koření a sůl a uvaříme doměkka. Hotová kuřata vyjmeme a naporcujeme, do vývaru vložíme chřest...
víceKoňské řízky na houbách
Maso vložíme do nádoby, obložíme nastrouhanou zeleninou, bobkovým listem a cibulí, osolíme, zalijeme citronovou šťávou a olejem a necháme do druhého dne odležet. Uleželé maso očistíme od...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele