- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nik
nik
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 259x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 259Paprikový dip s majonézou
Do misky dáme majonézu, paprikový pálivý protlak, ostrý kečup, sójovou omáčku, sůl, pepř a zázvor. Směs promícháme, přidáme šalvěj, znovu promícháme a dáme vychladnout. Vychladlý dip podáváme...
víceKuřecí džuveč
V hrnci na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Když má růžovou barvu, přidáme omyté naporcované kuře a restujeme ještě spolu s cibulí. K masu přidáme sůl, rajčatový protlak, sladkou...
vícePirohy z kynutého těsta se sušenými rajčaty
Připravíme si náplň. Bazalku omyjeme a lístky drobně nakrájíme. Do mísy dáme sýr Almette, drobně nakrájený sýr Mozarellu, nastrouhaný Eidam sýr a 0.5 dl smetany a bazalku. Krém vyšleháme...
víceSekaná s bílým vínem
Rohlíky pokrájíme na kostičky, dáme do mísy a zalijeme 1.5 dl mléka. Vepřovou plec omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky, které jemně pomeleme na masovém strojku. Přemeleme ho 2x, potřetí ho...
víceVepřové kýta s pšenicí a baby karotkou
Vepřovou kýtu bez kosti omyjeme a osušíme. Nakrájíme z ní plátky 1.5 cm silné, které pokrájíme na hranolky. Menší žampiony očistíme, osušíme a rozkrájíme na poloviny. Pažitku omyjeme a drobně...
víceOmeleta s houbami pro dřevorubce
Brambory omyjeme a uvaříme doměkka ve slupce. Pak je scedíme, oloupeme a pokrájíme na kolečka. Anglickou slaninu pokrájíme na kostičky. Očištěné hříbky omyjeme a pokrájíme na plátky....
víceKynuté placky s kysaným zelím
V hrnečku v 1 dl vlažného mléka s 1 lžičkou cukru a 30 g kvasnic necháme vykynout kvásek. Do mísy dáme mouku, vykynutý kvásek, sůl podle chuti, pepř, 1,5 dl mléka, vejce, cukr, nadrobno...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele