- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- stejskal
stejskal
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 537x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro stejskal |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 537Omáčka pažitková
Všechny přísady na majonézu musí mít stejnou teplotu. Do osolených žloutků přikapáváme za stáleho tření olej, až bude hmota hustá. Poté ji zředíme citrónovou šťávou a opět za stálého tření...
víceOmáčka Švédská
Všechny přísady na majonézu musí mít stejnou teplotu. Do osolených žloutků přikapáváme za stáleho tření olej, až bude hmota hustá. Poté ji zředíme citrónovou šťávou a opět za stálého tření...
víceMajonéza francouzská
Všechny přísady na majonézu musí mít stejnou teplotu. Do osolených žloutků přikapáváme za stáleho tření olej, až bude hmota hustá. Poté ji zředíme citrónovou šťávou a opět za stálého tření...
víceOmáčka villeroi
Žampióny očistíme a jemně pokrájíme. Žampióny podusíme na kousku másla. Zbytek másla rozehřejeme ve větším rendlíku, přidáme očištěnou a jemně pokrájenou cibuli. Cibuli necháme zesklovatět a...
víceOmáčka béarnská
Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Nakrájenou cibuli zalijeme octem a necháme vařit tak dlouho, až nám vysmahne. Poté vlijeme lžíci vody a cibuli z ohně odstavíme. Ve vodní lázni v menší...
vícePiškotová pyramida
Od žloutků oddělíme bílky. Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého postupně budeme vmíchávat žloutky zároveň s moukou. Vymastíme plech a vysypeme moukou. Těsto na plech nalijeme a dáme upéct....
vícePiškotová roláda slaná
Od žloutků oddělíme bílky. Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého postupně budeme vmíchávat žloutky zároveň s moukou. Vymastíme plech a vysypeme moukou. Těsto na plech nalijeme a dáme upéct....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele