- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- holinka
holinka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 230x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro holinka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 230Marinovaní holubi
Holuby rozpůlíme a vykostíme. Získané dva kusy masa ještě překrojíme na poloviny. Olej rozpálíme a maso na něm osmahneme do zlatova, poté vyjmeme a do pánve dáme holubí kosti a pokrájenou...
víceVepřové s houbami a zázvorem
Maso pokrájíme na nudličky. Houby přelijeme vroucí vodou a necháme spařit. Poté scedíme a pokrájíme na menší kousky. Maso přendáme do mísy, smícháme s houbami, pokrájenou zeleninou, osolíme,...
víceVepřové s burskými oříšky
Maso pokrájíme na nudličky. Přendáme do mísy, smícháme se sójovou omáčkou, solí, škrobem, cukrem, kořením a oříšky. Směs osmahneme na rozpáleném oleji po dobu pěti minut.
víceZapékané pórky
Pórek zbavíme kořínků a vrchních listů, omyjeme a rozčtvrtíme. Poté dáme do hrnce, zalijeme vodou a vaříme 35 minut. Uvařený pórek zabalíme po 4 kusech do plátku šunky a naskládáme do zapékací...
víceKuskus s jehněčím masem a boby
Kuskus namočíme do 1l vody, necháme 10 minut bobtnat. Rozpálíme olej a osmahneme na něm pokrájené maso a cibuli. Okořeníme šafránem, solí a pepřem a necháme zezlátnout. Poté zalijeme vodou a...
vícePikantní jehněčí plec
Maso osolíme, opepříme, poprášíme paprikou a potřeme hořčicí. Poté zarolujeme, omotáme nití a opět potřeme hořčicí. Necháme odležet 12 hodin v chladu. Maso osmahneme na rozpáleném sádle...
víceJehněčí maso s fazolemi
Fazole dáme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme 1 pokrájenou cibuli, mrkev, hřebíček, česnek, sůl a pepř. Přiklopené vaříme 35 minut. Maso osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme zbytek...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele