- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- holinka
holinka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 230x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro holinka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 230Kořeněné kotlety na grilu
Maso osolíme a opepříme, posypeme kořením, zalijeme olejem a necháme marinovat 12 hodin v chladu. Marinované maso grilujeme 6 minut z každé strany.
vícePečeně na cidru
Cibuli pokrájíme na drobné kousky, dáme restovat na rozpálené sádlo, poté přidáme na plátky pokrájená jablka. Dusíme 15 minut. Podlijeme cidrem a přiklopené dusíme dalších 15 minut. Přidáme...
vícePolévka z jehněčího masa a kuskusu
Maso očistíme, omyjeme, pokrájíme na kostky. 30 ml oleje rozpálíme a osmahneme na něm maso. Zezlátlé maso vyjmeme, do pánve přilijeme zbytek oleje. Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na...
vícePolévka z galangalu
Houby oloupeme a rozčtvrtíme. Maso pokrájíme na nudličky. Do hrnce dáme 250 ml vody, kokosové mléko, listy limety a citronovou trávu. Galangal nakrájíme na kolečka, přidáme do hrnce a vše...
víceKrémová polévka z květáku
Květák očistíme, rozebereme na růžičky. Cibuli oloupeme, pokrájíme na drobné kousky. Máslo rozpálíme, přidáme cibuli a smažíme 4 minuty. Květák dáme do hrnce, zalijeme vývarem, 400 ml mléka a...
vícePolévka z uzené makrely
Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na rozpáleném oleji. Smažíme 3 minuty. Poté přisypeme brambory pokrájené na malé kostičky. Smažíme další 2 minuty. Přilijeme vývar a vaříme 16 minut. Do...
vícePolévka z fenyklu
Fenykl omyjeme, hlízu pokrájíme na menší kousky. Zelené lístky necháme na ozdobení polévky. Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Olej rozpálíme, osmahneme na něm po dobu tří minut...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele