- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- holinka
holinka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 230x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro holinka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 230Rýže s hráškem
Rýži přebereme a namočíme na půl hodiny do horké, osolené vody. Poté několikrát propláchneme studenou vodou. 50g másla necháme rozehřát, přilijeme vývar a uvedeme k varu. Do vařícího se...
víceZelenina s houbami a vejci
Brambory a česnek oloupeme a pokrájíme na plátky. Petržel nasekáme najemno. Houby očistíme a pokrájíme na menší kousky. Chřest zbavíme dřevnatých částí. jarní cibulku pokrájíme na kroužky....
víceDort Opera
Žloutky smícháme s moučkovým cukrem a šleháme do bělavé pěny, poté přidáme mouku, Maizenu a mandlový prášek. Promícháme a přilijeme 50 g rozpuštěného másla. 4 bílky vyšleháme v tuhý sníh,...
víceZelenina se šunkou
Fazolové lusky očistíme, zbavíme stopek a silných vláken. Pokrájíme na menší kousky. Bílou část pórku pokrájíme na kolečka. Olej necháme rozpálit a osmahneme na něm pokrájenou zeleninu....
víceOmáčka z bílého vína
Cibuli pokrájíme na drobné kousky a zpěníme na 30g rozpáleného másla. Přilijeme víno a ocet. Vaříme do zredukování objemu na 2/3. Přidáme vývar a rajčatový protlak. Osolíme, opepříme a...
vícePečené brambory s moučnou krustou
Brambory oloupeme, pokrájíme na kostky 4x4 cm velké. Osolíme a dáme do hrnce. Plech potřeme tukem a dáme do trouby zapnuté na 200 °C. Brambory v hrnci zalijeme vodou a uvedeme k varu....
víceVepřové s burskými oříšky
Maso pokrájíme na nudličky. Přendáme do mísy, smícháme se sójovou omáčkou, solí, škrobem, cukrem, kořením a oříšky. Směs osmahneme na rozpáleném oleji po dobu pěti minut.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele