- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- holinka
holinka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 230x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro holinka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 230Jehněčí maso s fazolemi
Fazole dáme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme 1 pokrájenou cibuli, mrkev, hřebíček, česnek, sůl a pepř. Přiklopené vaříme 35 minut. Maso osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme zbytek...
vícePečené brambory s moučnou krustou
Brambory oloupeme, pokrájíme na kostky 4x4 cm velké. Osolíme a dáme do hrnce. Plech potřeme tukem a dáme do trouby zapnuté na 200 °C. Brambory v hrnci zalijeme vodou a uvedeme k varu....
víceAvokáda s krevetami
Avokáda omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Dužinu pokapeme citronovou šťávou. Citrony oloupeme, dužinu pokrájíme na menší kousky. 50 ml citronové šťávy smícháme s olejem a hořčicí. Osolíme...
vícePolévka z jehněčího masa a kuskusu
Maso očistíme, omyjeme, pokrájíme na kostky. 30 ml oleje rozpálíme a osmahneme na něm maso. Zezlátlé maso vyjmeme, do pánve přilijeme zbytek oleje. Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na...
víceTyčinky z tvarohového těsta
Mouku, sýr, změklý tuk a sůl vypracujeme v hladké těsto. Těsto rozválíme na 4 mm silný plát, pokrájíme na tyčinky 2x7 cm velké. Tyčinky přendáme na vymazaný plech, potřeme rozšlehaným...
víceSalát z jablek a sleďů
Jablka oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Ihned zalijeme citrónovou šťávou a dáme stranou. Řepu oloupeme a taktéž pokrájíme na menší kousky, stejně jako filety ze sledě. Z octa, oleje,...
víceRýže po kantonsku
Cibuli, pórek a zázvor oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. 40ml oleje rozpálíme a usmažíme na něm omeletu z rozšlehaným vajec. Vystydlou omeletu pokrájíme na nudličky, smícháme s...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele