- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Kuličky z rybího masa se žampionovo-rajčatovou omáčkou
Několik snítek pažitky a kopru odložíme na ozdobu, zbytek nakrájíme na malé kousky. Z rybího maso odstraníme pinzetou všechny kosti. Maso osolíme, opepříme, nakrájíme na kousky a rozmixujeme...
víceTreska se sýrem a rajčaty
Porce ryby dáme do zapékací misky, posypeme nastrouhanou pomerančovou kůrou a přelijeme pomerančovou šťávou. Misku přikryjeme potravinářskou fólií a uložíme do chladničky a necháme 30 minut...
víceItalské sardinky
Gril rozpálíme na středně vysokou teplotu. Ve velké pánvi rozehřejeme olivový olej, opečeme na něm česnek doměkka. Krajíčky bílého chleba opečeme pod předehřátým grilem z obou stran dozlatova....
víceTreska po provensálsku
Nejprve připravíme omáčku. Rajčata, česnek, pastu ze sušených rajčat, kapary, olivy, sůl a pepř dáme do kastrůlku a za občasného míchání zahříváme. Zatím upravíme v jedné vrstvě rybu do...
víceZelené závitky s rajčatovou omáčkou
Troubu předehřejeme na 190 stupňů Celsia. Ze zelných listů odstraníme tuhé řapíky, listy ponoříme na minutu do vroucí vody a necháme oschnout. V kastrůlku přivedeme k varu vodu, přidáme ječné...
víceMarocká dušená zelenina
Cizrnu scedíme, propláchneme studenou vodou, necháme okapat. Rajčata nakrájíme nahrubo a rozdělíme na poloviny. Polovinu rozmixujeme, dáme do kastrůlku, zředíme 1 1/4 hrnku zeleninového vývaru...
víceOpékané tofu se zeleninou
Třtinový cukr, chilli papričku, koření pěti vůní, sójovou omáčku, šalotku, čínské rýžové víno a mletý zázvor dáme do misky a připravíme marinádu. Přidáme kousky tofu a opatrně je obrátíme, aby...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele