- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- koudová
koudová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 37x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro koudová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 37Pečené kotlety s navrstvenou zeleninou
Troubu předehřejeme na 200 °C. Na pánvičce rozpustíme 25 g másla nebo jiného tuku, na něm z obou stran orestujeme kotlety. Potrvá to přibližně 5 minut. Do většího rendlíku naskládáme přibližně...
víceSmažené jehněčí kotlety s petrželkou
Do nádoby dáme hořčici s medem, česnekem, rozmarýnem a se 2 lžícemi oleje. Výbornou chuť směsi dodá nasekaný čerstvý rozmarýn. Vzniklou směsí natřeme kotlety a posypeme strouhankou. Strouhanka...
víceHovězí maso přelité vínem rioja
Nejdříve si troubu předehřejeme na 180 °C a připravíme si větší kastrol, ve kterém rozehřejeme olej a vložíme maso, osekané od přebytečného tuku, nakrájené na 6 cm kostičky. Nezapomínáme občas...
víceHovězí steak na hříbkách
Při teplotě 160 °C si předehřejeme troubu. Sušené houby spaříme cca 75 ml vařící vody, a to pro nabobtnání hub. Vodu vylijeme, potom houby pokrájíme a houbový vývar si schováme. Na pánvičce si...
víceZeleninové hovězí řízky
Do rendlíku vložíme hovězí maso. K řízkům přidáme víno, cukr, sójovou omáčku a vmícháme mouku. Ve varné míse na středním plameni rozpálíme 1 lžíci oleje a osmažíme 1 řízek namočený v marinádě...
víceHovězí steak v křenové omáčce po orietálním způsobu
Hovězí maso vložíme nejlépe do umělé nádoby, polijeme směsí ze sójové omáčky a šťávy z oliv. Nádobu zakryjeme, aby se mohlo maso v lednici dostatečně uležet, na dobu 60-120 minut. V kastrůlku...
víceMasové kuličky přelité omáčkou
Do větší mísy si nakrájíme kousíčky veky, přilijeme mléko a necháme je odležet asi 5 minut. Ručně propracujeme směs z mletého hovězího masa, česneku, parmezánu, bazalky a koření s vejci. Ze...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele