- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kvapil
kvapil
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 445x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kvapil |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 445Asijská zelenina se sójovou marinádou
K varu přivedeme vodu v hrnci, nad ní zavěsíme košík na dušení s omytým a nakrájeným baby zelím bok choy (1 svazek) a baby zelím choy sum (1 svazek) a dusíme v páře 3-4 minuty, hotová zelenina...
vícePečená kýta s kapary
Vepřovou kýtu bez kosti vcelku zalijeme vodou, po dovedení k varu plamen stáhneme a na mírném ohni vaříme 10 minut. Uvařenou a okapanou kýtu zalijeme čerstvou vodou, do níž přidáme rozpůlenou...
víceRybí filety z cejna s jogurtovou zálivkou
Filety z cejna nebo jiné bílé ryby (čtyři porce o váze asi 180 g) zbavíme kůže. V keramické misce připravíme marinádu smícháním pálivého kari koření, garam masaly, rostlinného oleje, citronové...
víceCitronový koktejl
Šťávu ze 2 citronů a 2 limet důkladně promícháme s moučkovým cukrem. Přidáme plátky citronu a limety, i s kůrou, a led a opět promícháme. Rozlijeme do sklenic, do poloviny sklenice dolijeme...
víceBílý jogurt jako labne
Promícháme hustý bílý jogurt s 80 ml olivového oleje, rozdrceným česnekem, citronovou šťávou i kůrou a postupně ochutíme mátou a solí. (Místo sušené máty lze použít koření tzatziki.) Důkladně...
víceRosol z pampeliškových květů
Natrhané pampeliškové květy dobře propláchneme, abychom vypláchli případný hmyz, a necháme okapat. Z okapaných květů otrháme žluté okvětní lístky a v míse promícháme s vodou. Necháme louhovat...
víceJehněčí maso na zelenině
Smícháme hladkou mouku se solí a pepřem, v této směsi obalíme na kostky (cca 3 x 3 cm) nakrájené jehněčí plátky. Na silném plameni rozpálíme ve větší pánvi lžíci olivového oleje, vložíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele