- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vassova
vassova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1690x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vassova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1690Sterilizované sladkokyselé houby
Do hrnce vlijeme vodu a v ní podle návodu na sáčku Deko uvaříme nálev. Houby důkladně očistíme, opláchneme pod studenou tekoucí vodou. Potom je nakrájíme na menší kousky. Vodu vlijeme do...
víceSterilizované houby v tuku
Hříbky dobře očistíme, pod tekoucí vodou omyjeme a necháme okapat. Potom nakrájíme na čtvrtky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké proužky. Cibuli a hříbky vložíme do pánve, podlijeme vodou...
víceČalamáda bez vaření
Hlávkové zelí očistíme, odstraníme poškozené listy, tvrdé košťály a nastrouháme na struhadle. Z paprik odstraníme jadřince, bílá žebra a nakrájíme na tenké proužky. Mrkev škrabkou oškrábeme a...
víceČalamáda z maďarské kuchyně
V první řadě připravíme nálev: Do hrnce nalijeme vodu a podle návodu na sáčku od Deka připravíme nálev. Z feferonek, červených a zelených paprik odstraníme jádřince a bílá žebra. Potom je...
víceNakládáná zelenina v soli
Mrkev, celer, kořenovou petržel a kedlubnu škrabkou oškrábeme a nakrájíme na malé kousky. Květák opláchneme pod studenou vodou a rozdělíme na menší růžičky. Cibuli s česnekem oloupeme, cibuli...
víceSterilizovaná pikantní tykev
Mrkev a tykev očistíme. Tykev nakrájíme na malé kousky a mrkev na tenká kolečka, které ještě rozpůlíme. Do hrnce vlijeme vodu, osolíme, přilijeme ocet a přivedeme k varu. Povaříme 5-7 minut,...
víceNakládáné hlávkové zelí
Z hlávkového zelí odstraníme poškozené listy a nakrouháme ho na tenké proužky. Mrkev škrabkou spolu s křenem oškrábeme a nastrouháme na jemném struhadle. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele