- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- urban.z
urban.z
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1321x | |
Komentáře k receptům: | 1x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro urban.z |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1321Jednoduchá čínská kuřecí polévka
Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a ty pak na nudličky. Pórek omyjeme a nakrájíme na tenké delší nudličky. Ve velké pánvi rozehřejeme olej a na něm krátce osmažíme nakrájené...
víceČínská rajská polévka s masem
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Vejce rozšleháme v misce metlou, Solamyl rozmícháme s trochou vody. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. V pánvi rozehřejeme...
víceČínská polévka z pekingského zelí
Z hlávky zelí odstraníme poškozené krajní listy, zbytek opláchneme pod studenou vodou a necháme okapat. Zelí pak nakrájíme na větší kousky. Žampióny očistíme, omyjeme, necháme okapat a...
víceČínská polévka z bílých ředkviček
Ředkvičky omyjeme, očistíme a nakrájíme na větší kousky. Velké plody bývají chuťově velmi ostré a tak je spaříme horkou vodou - tím jejich ostrou chuť potlačíme. V hrnci přivedeme v varu...
víceRýžový nákyp z domácí pekárny
Rýži uvaříme v mléku. Po uvaření ji scedíme přes síto. Vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků. Z bílků vyšleháme tuhý shíh. Scezenou rýži potom s míse smícháme se žloutky a s polovinou...
víceZapečené brambory v domácí pekárně
Brambory omyjeme, oškrábeme, uvaříme téměř do měkka a nakrájíme na plátky. Mrkev omyjeme a oškrábeme, cibuli oloupeme. Mrkev, cibuli a pórek nakrájíme na kolečka, krátce podusíme. Uzené maso...
víceDušená zelenina z domácí pekárny
Mrkev, celer a petržel omyjeme, oškrábeme, nakrájíme na kousky. Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy bez nasazených míchadel vložíme nakrájenou zeleninu i omyté fazolky, přilijeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele