- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- urban.z
urban.z
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1321x | |
Komentáře k receptům: | 1x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro urban.z |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1321Čínská zeleninová směs a vepřovým masem
Maso myjeme, osušíme, nakrájíme na malé plátky. V míse metlou ve vodě rozmícháme Solamyl a lžíci sójové omáčky, přidáme pokrájené maso, promícháme, necháme chvíli odležet. Papriky podélně...
víceVepřové maso s cibulovou natí
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na malé plátky. V míse metlou rozmícháme ve vodě Solamyl a vaječný bílek, přidáme nakrájené maso, promícháme, necháme odležet. Nať z mladých cibulek...
víceVepřový bůček s fazolovými lusky po čínsku
Vepřový bůček nakrájíme na malé kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme, sterilované fazole scedíme přes síto, necháme okapat. Kousky masa prudce osmažíme na rozpálené pánvi bez oleje. Když se...
vícePálivé vepřové maso s pórkem
Nejdříve připravíme čínský pálivý olej: v malé pánvi zahřejeme na přibližně 70 stupňů slunečnicový olej, do něj přidáme pálivou papriku. Promícháme, pánev odstavíme, nakloníme a když paprika...
víceVepřové maso s pórkem po čínsku
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na malé plátky. V míse metlou ve vodě rozmícháme Solamyl a lžíci sójové omáčky, přidáme pokrájené maso, promícháme a necháme odležet. Pórek opláchneme,...
víceHlávkové zelí s vepřovým masem po čínsku
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. V míse rozmícháme ve vodě Solamyl a vaječný bílek. Do směsi dáme nakrájené maso, promícháme a necháme odležet. Pórek omyjeme a nakrájíme šikmo...
víceČínské zelí s vepřovým bůčkem
Maso nakrájíme na kostičky, dáme do misky, promícháme s polovinou sójové omáčky a necháme odležet. Z listů zelí odkrojíme silnější spodní dužnaté části, opláchneme je, necháme okapat a pak...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele