- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- urban.z
urban.z
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1321x | |
Komentáře k receptům: | 1x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro urban.z |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1321Kuře dušené na víně s cibulí, česnekem a šalotkou
Šalotky, česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Slaninu nakrájíme na malé kostičky. Kuře rozporcujeme na 6 kousků, které omyjeme a osušíme. V misce důkladně opepříme a osolíme mouku a...
víceLosos zapečený se zelím
Lososa omyjeme, osušíme, potřeme citronovou šťávou, opepříme a osolíme. Žampiony propláchneme pod studenou vodou, okapané nakrájíme na malé kousky a promícháme se sterilizovaným zelím. ...
víceVepřový plátek s houbami v kapustovém listu
Sušené houby namočíme na 15 až 30 minut do vlažné vody, pak je slijeme a necháme v sítu okapat. Z kapusty odstraníme vnější listy, poté odebereme 8 pěkných a zdravých listů a krátce je...
víceTrhanec s rozinkami
V misce smícháme rozinky s citronovou a jablečnou šťávou a necháme je 15 minut uležet. Vejce rozklepneme a bílky oddělíme od žloutků. Z bílků ušleháme tuhý sníh. V hrnku rozpustíme 50 g...
víceOmeleta s jablky a skořicí
V míse smícháme mouku a sůl, metlou vmícháme vejce, mléko a 2 lžíce cukru. Zbylý cukr smícháme se skořicí. Jablka oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky, vykrojíme jádřince a dužninu nakrájíme na...
víceOmelety s bylinkami a žampióny
Petrželku omyjeme, necháme okapat a najemno ji nasekáme. V míse smícháme mouku a trochu mléka, osolíme, přimícháme žloutek, přilijeme zbylé mléko a ušleháme hladké těsto. Pak do těsta...
víceŽampionové ragú
Žampiony omyjeme, necháme okapat, nakrájíme je na plátky a smícháme s citronovou šťávou. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme najemno. V hrnci rozehřejeme tuk, krátce na něm osmahneme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele