- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- M. Hamrova
M. Hamrova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 479x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro M. Hamrova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 479Kotletky s okurkami
Kotletky osmažíme a položíme na horkou mísu. Namočíme okurky asi na 30 minut do studené vody, osušíme a nakrájíme na plátky asi 2 cm široké. Potom je obalíme v osolené a opepřené mouce a...
víceBrambory nadívané prejtem
Použijeme větší, stejně velké brambory a důkladně je umyjeme pod vodou. Vložíme je oschlé na plech, dáme péct do rozpálené trouby a jakmile změknou a na povrchu začnou praskat, tak je vyndáme...
víceBramborová polévka se smetanou
Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme vařit v drůbežím vývaru. Na pánvi osmažíme na másle nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme ji do vývaru. Jakmile brambory změknou, necháme je 15 minut...
víceDomácí nudle
Do části prosáté mouky vklepneme vejce a postupným propracováním za stálého přidávání mouky připravíme těsto. Rozdělíme ho na 2-3 bochánky, necháme krátce odpočinout (přikryjeme nádobou) a...
víceFridátové nudle
Rozklepneme do hrnku vejce, přidáme mléko, trochu soli a tolik mouky, aby těsto, které rozmícháme, bylo řidší než je třeba na kapání. Rozpálenou pánev potřeme slaninou a nalijeme těsto, aby...
víceZásmažka do bílých a krémových polévek
Prosejeme hladkou mouku a nasypeme do horkého másla nebo sádla. Za stálého míchání osmahneme do požadované barvy. Vlažnou zásmažku zalijeme 1 l vlažného základního vývaru z bílých kostí a za...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele