- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- M. Hamrova
M. Hamrova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 479x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro M. Hamrova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 479Slepice na smetaně
Slepici omyjeme, rozdělíme na porce a osolíme. Na másle osmahneme očištěnou a nakrájenou zeleninu, cibuli a dle chuti přidáme divoké koření. Mírně zalijeme vodou. Přidáme porce slepice a...
vícePečená perlička
Mladou čerstvou perličku oškubeme, opálíme, vykucháme a opereme. Usekneme ji hlavu a nohy. Osolíme a necháme ji den uležet v chladu. Před úpravou protkneme prsíčky a stehny slaninu nakrájenou...
vícePečená kachna po moravsku
Kachnu očistíme a opláchneme, křídla složíme na záda a konce nožiček zasuneme do naříznuté kůže v zadní části. Osolíme a okmínujeme. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a dáme na dno pekáče....
víceNadívaná perlička
Nejdříve si připravíme nádivku - smícháme mleté maso s namočenou prolisovanou žemlí, rozškvařenou slaninou, nastrouhanou cibulí a rozetřeným česnekem. Osolíme, opepříme, přidáme vejce a dobře...
víceHusí drůbky zadělávané
Očistíme a spaříme husí hlavu, krk, nohy a křídla. Musíme odstranit oči, zobák, sloupnout jazyk a vykrojit hltan, hrtan. Drůbky omyjeme ve studené vodě a nakrájíme. Povaříme v osolené vodě na...
víceMáslový řízek
Rozmáčíme ve studeném mléce žemle a pak je dobře vymačkáme. Umelem najemno na masovém strojku telecí maso a vymačkané žemle. Přidáme vejce, koření, sůl, citronovou kůru a vše důkladně...
víceTelecí plíčky po vídeňském způsobu
Uvaříme telecí plíce a po vychladnutí je nakrájíme na nudle. Nakrájíme cibuli na větší kousky a podusíme dobleda na másle. Přidáme několik kuliček pepře, zrnek nového koření, bobkový list,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele