- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- M. Hamrova
M. Hamrova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 479x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro M. Hamrova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 479Červené zelí
Zelí očistíme, nakrouháme a dáme do mísy. Přidáme oloupaná a na plátky nakrájená jablka, osladíme a osolíme. Zalijeme červeným nebo bílým vínem, okyselíme citronem. Vše dobře promícháme a...
vícePečená kachna nadivoko
Zpěníme nakrájenou cibuli na polovině slaniny. Kachnu očistíme, omyjeme a osolíme. Protáhneme jí částí slaniny a položíme do pekáče ke slanině a cibuli. Utlučeme nebo umeleme koření a...
vícePečená kachna s jablky
Očistíme a omyjeme kachnu, osolíme, okmínujeme. Vložíme ji do pekáče prsíčky dolů a upečeme dozlatova. Asi 20 minut před koncem pečení přidáme kachní játra a upečeme je. Každou porci...
víceHusa v šouletu
Hrách propereme a necháme namočený, nejlépe přes noc. Pak jej uvaříme bez soli do změknutí. V osolené vodě uvaříme zvlášť proprané kroupy. Na polovině sádla osmažíme najemno nakrájenou...
víceHusí sádlo
Stáhneme sádlo z husy, nakrájíme je i s kůží na kostičky a pozvolna pod pokličkou škvaříme, dokud nezačne pěnit a příjemně vonět.Necháme mírně prochladnout a přecedíme do porcelánového hrnku. ...
víceHusa na podpoušťce
Rozpustíme husí sádlo, přisypeme najemno nakrájenou cibuli, tymián, bobkový list, několik kuliček celého pepře a osmahneme. Přidáme zbylé 4 porce upečené husy, zalijeme vývarem nebo vodou a...
víceHusí prsa na zázvoru a česneku
Den před vařením protáhneme husí prsa střídavě malými kousky zázvoru a česneku. Osolíme je a necháme v chladu odležet. Druhý dne osmahneme na dorůžova na husím sádle jemně nakrájenou cibuli a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele