- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- pavlickova
pavlickova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 170x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro pavlickova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 4x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 170Krůtí nudličky na česneku
Marinádu si připravíme ze všech ingrediencí kromě masa. Na marinádu potřebujeme 1 lžičku citrónové šťávy, 2 stroužky rozmačkaného česneku, 2 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce rajského protlaku, l...
víceKrůtí maso s kořením pěti vůní a badyánem
Krůtí prsa opláchneme, zbavíme kůže a nakrájíme na kousky. Špenát opláchneme pod tekoucí vodou a necháme oschnout. Mrkev oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka. Jako první na...
víceLibové maso na jehle v marinádě s gyrosem
Libové maso nakrájíme na kousky a vložíme do marinády, která se skládá z 1 lžíce kořenící směsi gyros a 3 lžic oleje. Kousky masa promícháme a necháme uležet. Na jehlu střídavě navlečeme...
víceKuřecí řízky na víně s dijonskou hořčicí
Kuřecí maso vypereme a osušíme. Potom maso naklepeme a připravíme ke smažení. Osolíme, vrchní část potřeme hořčicí, přidáme plátek šunky, brokolici, nivu a tenké plátky česneku. Maso zavineme...
víceJehněčí maso pěti vůní se šalotkou
Jehněčí maso omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na malé kousky. Maso vložíme do omáčky hoisin. Šalotku omyjeme, očistíme a podélně nakrájíme. Na 2 lžících rozehřátého oleje nejprve osmažíme...
víceVepřová svíčková se zázvorovou rýží a houbami
Nejprve na 30 minut namočíme houby. Dáme vařit rýži dle pokynů na obalu. Uvařenou rýži odstavíme. Vyprané osušené maso pokrájíme buď na proužky nebo kostičky a marinujeme v omáčce s 1 lžičkou...
víceJehněčí maso se špenátem
Nejprve si připravíme jehněčí maso, které omyté a osušené pokrájíme na jemné plátky. K masu přidáme koření kari, římský kmín a drcená koriandrová semínka. Potom rozdrtíme česnek nebo ho...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele